Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AIF Barrikaden Senior Herrar

Följ

Senior Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
AIF Barrikaden
Fotboll
Senior Herrar

Match

Borlunda

1 - 4
Berga IP
30 mars 2008
12:00

AIF Barrikaden

Referat

Referat: Borlunda - AIF Barrikaden

En mycket hård sidvind förstörde det mesta av möjligheterna till ordnat spel. Trots detta började vi väldigt piggt och gjorde mål redan i den 3:e min sedan Andy gjort en mycket vacker lyftning till Kwame som från högerkanten slog in ett fint inlägg som Sosa satte foten till från nära håll.

Vi fortsatte att spela ganska fin fotboll ytterligare 20-25 min men sedan tappade vi allt och fram till 20 min in på 2:a spelade vi oerhört slarvigt och ostrukturerat. I början av 2:a satsade de ordentligt framåt och hade väl så mycket av spelet som vi (I 1:a hade de i stort sett ingenting). Visserligen gjorde vi 2-0 på en nick i krysset av Tommy över en passiv målvakt men annars var det mörkt.

Mot slutet mattades de rejält samtidigt som vi åter började få igång vårt spel. Sista 20 var riktigt hyfsade och vi hann då också med ytterligare 2 mål. Ännu ett mål av Tommy efter passning snett inåt bakåt av Henke och därefter ett vackert solonummer av Sosa som verkligen var på spelhumör och enligt min uppfattning vår för dagen bäste spelare.

Deras mål kom vid ställningen 0-3 och var ett skott från långt håll som blåste in i bortre krysset.